Easysyndic is ontstaan uit de wil van een gerenommeerde en ervaren traditionele syndicus in België  om eindelijk aan de verzuchting en de nood van talloze kleinere mede-eigendommen tegemoet te komen door ook hen professioneel advies te verlenen aan betaalbare prijzen. Er bestaan inderdaad een groot aantal kleinere gebouwen in België : zij maken het merendeel uit van de mede-eigendommen van ons land. En deze worden zo goed en zo kwaad mogeljk beheerd door de mede-eigenaars zelf.

Er kwamen meer en meer vragen van zulke mede-eigendommen en wel om verschillende redenen. Daarom hebben we een concept uitgedacht dat specifiek ontworpen werd naar maat van dat type gebouwen.

Het weze duidelijk dat het beheer van deze gebouwen wezenlijk verschilt van de grotere gebouwen die een fundamenteel andere aanpak van node hebben. Tot op vandaag maken de klassieke syndicbureau’s geen onderscheid in hun aanpak. En daar willen we precies wel van antwoord dienen.

Vandaag bestrijkt Easy Syndic het hele Belgisch grondgebied na de recente opening van enkele kantoren in Wallonië en 2 bijkomende kantoren in Brussel.
Vlaanderen is nu aan de beurt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search