EasySyndic,

de goedkoopste gebouwenbeheerder van België

Heldere tarieven, aangepast aan de noden van kleinere mede-eigendommen

De kleinere mede-eigendommen, tot maximum  8 loten, hebben niet dezelfde noden als grotere gebouwen. Ze hebben evenmin dezelfde probleemstelling.

EasySyndic is ontstaan uit de wil van haar bestuurders om, als volwaardige beheerders van gebouwen, in te spelen op de verwachtingen van mede-eigenaars van kleinere gebouwen.

Dankzij onze formules alles in, of naar maat, zal u voortaan enkel betalen voor de gewenste en gepresteerde diensten. Al onze tarieven zijn aangepast aan de diensten die nodig zijn voor het beheer van maximaal 8 loten. Eindelijk geen beheerskosten die meer dan 50% bedragen van de algemene kosten.

5 goede redenen om voor EasySyndic te kiezen voor het beheer van uw mede-eigendom
  • Tarieven aangepast aan het beheer van kleine residenties
  • Diensten die zich exclusief tot kleien residenties richten
  • Een professioneel team dat zich 100% inzet voor uw eigendom
  • Transparente en duidelijke tarieven
  • Een 24h/24 online toegang tot het beheersbestand van uw eigendom

Bent u (mede-) eigenaar van een onroerend goed dat minder dan 8 loten telt ?

Onze medewerkers zullen uw vragen beantwoorden van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18u.

icon-building

EasySyndic – de Syndicus van de kleine mede-eigendommen

Beroepsmensen staan u te woord

EasySyndic is gespecialiseerd in het beheer van kleine mede-eigendommen en is een volwaardige beroepsbeheerder van gebouwen die dezelfde regels en wetgeving dient na te leven als de de andere syndici ga hier naar de FAQ.

 

 

Moderne en efficiënte tools

EasySyndic stelt een jonge en dynamisch team ten dienste van de mede-eigenaars. Zij zijn heel erg begaan met de het scrupuleus en efficiënt beheer met het oog op kostenbeheersing. Dankzij EasySyndic, zal u kunnen gebruik maken van de laatste technische snufjes die u in staat stelt uw belangrijke documenten met betrekking tot uw eigendom op elk ogenblik te kunnen raadplegen. Ga hier om meer te weten over EasySyndic.

Een professionele aanpak op mensmaat

Uw eigendom is weliswaar niet groot, doch verdient er daarom niet minder aandacht en opvolging door. Welintegendeel zij verdient een speciaal voor zulke gebouwen ontworpen beheersopvolging dat grondig verschilt van de grotere mede-eigendommen die uit tientallen loten bestaan. Ons team staat u ter beschikking en zal u op een depersonaliseerde manier te woord staan. Ga naar ons aanbod in detail.

Kostenbeheersing… en aangepast aan de maat van uw mede-eigendom

De gebruikelijke syndici passen meermaals tarieven toe die op de leest zijn geschoeid van de grotere gebuwen, zonder rekening te houden met de verschillende noden van de kleinere gebouwen. Als u voor EasySyndic kiest, zal u transparantie in het beheer en de meer dan redelijke beheerkosten kunnen smaken die u eindelijk zullen bevrijden van de administratie rompslomp aan betaalbare erelonen. Ga naar onze tarieven voor onze prestaties.

Wilt u van syndicus veranderen?

mail

CONTACTEER ONS NU

Wilt u van syndicus veranderen?

Hoe hebt u ons leren kennen?
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search